23 stemmen

Reactie plaatsen

Reacties

Corina & Jeep (de stugge fries
2 dagen geleden

We hebben een mooie vakantie gehad op de camping. Met de nieuwe eigenaren (zeer vriendelijk en behulpzaam) zijn er al een hoop positieve verbeteringen gerealiseerd. Een prachtige Bistro, waar het heerlijk vertoeven is.

John en Barbara
een maand geleden

Sinds 11 mei 2018 hebben wij een stacaravan op dit park. Er heerst een heerlijke relaxte sfeer en we gaan er heel erg graag elk weekend naar toe.

Danielle
een maand geleden

Dank jullie wel voor een heerlijk weekend wij gaan zeker terug komen we hebben genoten!!

Jip de Rooij
een maand geleden

Een weekend geweest prachtig park erg gezellig komen zeker terug

Annet Leijen
een maand geleden

2,5 week op deze camping gebivakkeerd , uitstekend bevallen, schoon sanitair, enthousiaste en behulpzame eigenaar, zeker voor herhaling vatbaar
Tips vanuit campinggidsje met fietsroutes en knooppunten, prachtige omgeving , voor fietsers een must. Baarle nassau op loopafstand, een leuke plaats. Top !!!

Robby
3 maanden geleden

Het was een waanzinigge ervaring. Geweldig om als gast terug te komen op dit mooie park waar ik met familie al jaren kom. De nieuwe eigenaren geven deze magische plek echt een boost in positieve zin! Echt een aanrader! Wij komen zeker terug!

Sandra Verhoeckx
3 maanden geleden

Sinds vorige week hebben wij een vast
Plekje op de Heidemolen.
Wat een heerlijke sfeer!
We voelden ons gelijk welkom en hopen veel gezellige momenten mee te maken op dit heerlijke park

Regt
3 maanden geleden

Het wordt al een stuk gezelliger op de camping. Top

Huib
3 maanden geleden

ik kijk er al weer naar uit om naar dit prachtige park te gaan maak er tijd voor vrij, dat was voorheen wel anders kosten me vrouw heel veel moeite me zo ver te krijgen om te gaan ,liet me inroosteren om te [werken] ,ik raad mensen met negatieve ervaringen in het verleden aan nu is te gaan kijken een praatje te maken met de eigenaren ,ik vertel aan iedereen dat ik trots ben om er te mogen staan .