16 stemmen

Reactie plaatsen

Reacties

Huib
9 dagen geleden

ik kijk er al weer naar uit om naar dit prachtige park te gaan maak er tijd voor vrij, dat was voorheen wel anders kosten me vrouw heel veel moeite me zo ver te krijgen om te gaan ,liet me inroosteren om te [werken] ,ik raad mensen met negatieve ervaringen in het verleden aan nu is te gaan kijken een praatje te maken met de eigenaren ,ik vertel aan iedereen dat ik trots ben om er te mogen staan .

Marianne de visser
12 dagen geleden

Geweldig rekreatiepark zeker aan te raden ben zo blij met jullie als eigenaar.

Margee
12 dagen geleden

Geweldige nieuwe eigenaren die van ons home een paradijs maken! Ondanks de weinige tijd die ze hebben door de verbouwing hebben ze voor onze kinderen een paasfeest georganiseerd dat gewoon geweldig was!!! Onze kinderen roepen: Alles wordt veel mooier en veel leuker. Wij zijn gelukkig hier! En wij dus ook!Dank je wel Lieverds!!!!!!!

Frank van Sas
13 dagen geleden

Fijne rustige gastvrije en zeer behulpzame eigenaren die er alles aan zullen en willen doen om het de gasten zo prettig mogenlijk te maken.De camping en het Park bestaat uit variabele plaatsen en dus niet hutje mutje op elkaar,En dat maakt Recreatiepark De Heimolen tot een mooie boscamping.

Katarzyna Sordon- Gabor
17 dagen geleden

Super

Bjorn Lankhuizen
23 dagen geleden

De camping word erg mooi, Wij zijn een keer wezen kijken toppie aan jullie

Margee
3 maanden geleden

De kantine begint er ook al mooi uit te zien. En jullie vriendelijkheid is Toppie! Groetjes van de vriendin van Ad.

Paula
3 maanden geleden

Zin in het nieuwe seizoen. Toppers zijn jullie
Boterbloem 36

Rahila en Til
4 maanden geleden

Wat een leuke, frisse en toegankelijke site is het geworden. Wij wensen de nieuwe eigenaars heel veel succes toe en wij hopen dat er in de toekomst veel meer activiteiten bijkomen.
Rahila en Til, Stacaravan 176